QUEST SPECTRUM® 3
MAKING THE INVISIBLE VISIBLE

Fluorescentiebeeldgeleide Chirurgie

De Quest Spectrum® is een systeem voor de fluorescentiebeeldvorming dat wordt gebruikt voor het vastleggen en bekijken van fluorescente beelden waarmee een visuele beoordeling mogelijk is van de bloedstroom voor de evaluatie van weefselperfusie, en gerelateerde weefseloverdrachtscirculatie in weefsel en vrije flap die worden gebruikt tijdens plastische, reconstructieve en orgaantransplantatieoperaties.

 

Het systeem maakt gebruik van directe visualisatie voor open procedures, of via een laparoscoop voor minimaal invasieve procedures.

 

  1. Twee speciale NIR-kanalen maken het mogelijk om kleurenbeelden en maximaal twee fluorescerende beelden vast te leggen.
  2. Gebruik voor open en laparoscopische (MIS) procedures in één medisch systeem.
  3. High Definition-beelden (Full HD) vastleggen met een hoge gevoeligheid dankzij speciale sensoren.
  4. Realtime video's en stills/foto's opnemen.
  5. Stabiliserende arm zorgt voor stabilisatie en positionering van de camera, zonder hulp van ander OK-personeel

 

Het QUEST SPECTRUM moet worden gebruikt volgens de gebruiksaanwijzing.

Next-level beeldvorming

Medische beeldvorming speelt een cruciale rol bij de diagnose en behandeling van kanker. Het is essentieel om primaire en microscopische tumoren te identificeren om de volledige verwijdering van tumoren mogelijk te maken.

 

Multi-spectrale beeldvorming is de volgende logische stap in medische beeldvorming en biedt een nieuwe manier om informatie te verzamelen en te visualiseren. Het Quest Spectrum® systeem bevat een hyperspectrale camera die tumorcellen en weefselverschillen die niet zichtbaar zijn voor het menselijk oog zichtbaar maakt.

Toepassingen

De Quest Spectrum® kan worden gebruikt voor real-time visualisatie in operatiekamers om chirurgen te helpen bij het nemen van cruciale beslissingen. Het systeem kan ook worden gebruikt voor onderzoek en nieuwe veelbelovende toepassingen. U vindt meer informatie over deze toepassingen via de onderstaande links.

Testimonials

Quest, een ervaren partner

Al bijna 15 jaar innovatie in de markt

Quest Medical Imaging is onderdeel van de Quest Group. Deze produceert en ondersteunt al bijna 15 jaar lang industriële multi-spectrale camera's. In deze periode is een gedegen kennis en ervaring opgebouwd met betrekking tot het bouwen van camera's voor verschillende professionele en veeleisende toepassingen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een gepatenteerde technologie, 3 of 5 sensor geïntegreerde camerasystemen en geavanceerde software. Quest Medical Imaging haalt het beste uit elk beeld.

Dit zijn de Quest-feiten

0

Verschillende landen

0

Chirurgische disciplines

0

Klinische studies

Hoe doen we het?

De Quest Spectrum® Camera toont de natuurlijke weergave van het chirurgisch gebied. Tegelijkertijd worden één of zelfs twee fluorescerende markers in beeld gebracht. De combinatie van de natuurlijke weergave met de fluorescerende markers maakt het mogelijk om tumoren, doorbloeding, lymfeknopen en andere specifieke toepassingen tijdens de operatie real-time te visualiseren.

Deze technologie, de kern van de Quest-producten, maakt het mogelijk om:

  • De informatie van de drie sensoren te combineren in één beeld.
  • Vrijblijvend te kiezen in het gebruik van één tot alle drie de weergaves: natuurlijke beeld, fluorescentiedetectie, of fluorescentie-overlay over het natuurlijke beeld.
  • De camera te bewegen zonder visuele vervormingen of pixelafwijkingen te veroorzaken.
Das Quest Spectrum®

Onze partners

Image
Image
Image
Image

Wilt u meer informatie?

Bekijk de gedetailleerde informatie in onze brochure. Laat uw contactgegevens achter zodat we u meer informatie kunnen sturen, of een vertegenwoordiger telefonisch contact kunnen laten opnemen.

 

Quest Laparoskope Kamera